Renovering af hus og lejlighed – vi realiserer dine drømme

Lad BAW Byg og konstruktion stå for din husrenovering

Går du med drømmen om at renovere dit hjem, eller har du måske lige købt et håndværkertilbud, som trænger til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos BAW Byg og Konstruktion tilbyder vi renovering af hus og lejligheder for både private og erhvervskunder i bl.a. i Egå, Århus og Risskov og resten af Østjylland. Vi er professionelt tømrerfirma, som har stor erfaring inden for tømrerbranchen, og vi tør derfor godt sige, at vi kan klare enhver opgave inden for tømrerfaget.

Så uanset om du skal bruge hjælp til en mindre eller større renovering, så tøv ikke med at kontakte os, vi kan klare det hele.

Husrenovering med fokus på dine ønsker og behov

En renovering af hus er for de fleste en stor investering, og det er derfor vigtigt at du vælger en samarbejdspartner med erfaring, stærke kompetencer og ikke mindst en som lytter til dine ønsker og behov.

Lader du os stå for din renovering af hus, får du en renovering udført i højeste kvalitet. Vi har sans for detaljen, og vi lægger altid en stor ære i grundighed. Derudover leverer vi først det færdige arbejde, når det lever fuldt ud op til dine forventninger, behov og ønsker.

Vi søger naturligvis altid for at inddrage dig i hele renoveringsprocessen – lige fra de første tegninger, til når det færdige resultat er klar.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af hus her

Hvis du har nogle spørgsmål til renovering af hus, eller hvad vi hos BAW Byg og Konstruktion kan hjælpe med, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer også meget gerne ud og besigtiger din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på din husrenovering. Læs også mere om opbygning af træterrasse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

send os din opgave

Kontakt os via formularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi sender også meget gerne vores tømrermester ud og besigtige din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2967 8107

eller skriv en mail til kontakt@baw-byg.dk

Om BAW byg og konstruktion​

BAW Byg og Konstruktion drives af Benjamin Petersen, uddannet tømrer og byggetekniker. Vi har stort fokus på at levere førsteklasses håndværk.

Vi går professionelt til opgaven uanset størrelsen, og tilbyder erfaren rådgivning om kundens muligheder.

BAW Byg og Konstruktion

​v/ Benjamin A. W. Petersen

Øster Kringelvej 7 8250 Egå

CVR-nummer: 28620136

Læs vores cookiepolitik

© 2022 BAW Byg og Konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.