Opbygning af træterrasse efter dine behov og ønsker tilbydes

Lad BAW Byg og konstruktion bygge din nye træterrasse

Drømmer du om, at nyde lune sommernætter med ven din familie og venner på en lækker ny træterrasse? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. BAW Byg og Konstruktion er et professionelt tømrerfirma med stor erfaring inden for bl.a. opbygning af træterrasse. Vi har gennem tiden bygget mange nye terrasser for både privat- og erhvervskunder fra bl.a. Egå, Århus og Risskov og resten af Østjylland.

Så hvis du leder efter en professionel og kvalitetsbevidst tømrer, som kan varetage din opbygning af træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe.

Få en ny træterrasse i højeste kvalitet

Kvalitet er noget vi hos BAW Byg og Konstruktion vægter meget højt. Alt vores personale er faguddannet og har alle hænderne skruet rigtig godt på. Så uanset om du drømmer om, at få bygget en forhøjet træterrasse, eller en helt klassisk med udgang fra stuen, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har stor sans for detaljen, og vi lægger altid en stor ære i vores arbejde, og vi afleverer først det færdige resultat, når du er fuldt ud tilfreds.

Vi overholder altid vores aftaler til punkt og prikke, også sørger vi altid for, at inddrage vores dig i hele byggeprocessen, lige fra start til slut. Derved er du altid orienteret om, hvad vi foretager os, og hvornår du kan forvente at din nye terrasse er klar til brug.

Hør mere om opbygning af træterrasse her

Hvis du er interesseret i at høre mere om opbygning af træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar med rette vejledning, så du kan få lige den nye terrasse, du går og drømmer om. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på din opgave, så kommer vi naturligvis meget gerne ud og besigtiger din opgave. Læs også mere om renovering af hus.

Vi glæder os til at bygge din nye terrasse!

send os din opgave

Kontakt os via formularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi sender også meget gerne vores tømrermester ud og besigtige din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2967 8107

eller skriv en mail til kontakt@baw-byg.dk

Om BAW byg og konstruktion​

BAW Byg og Konstruktion drives af Benjamin Petersen, uddannet tømrer og byggetekniker. Vi har stort fokus på at levere førsteklasses håndværk.

Vi går professionelt til opgaven uanset størrelsen, og tilbyder erfaren rådgivning om kundens muligheder.

BAW Byg og Konstruktion

​v/ Benjamin A. W. Petersen

Øster Kringelvej 7 8250 Egå

CVR-nummer: 28620136

Læs vores cookiepolitik

© 2022 BAW Byg og Konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.