Projekter & Referencer​

Facadebeklædning med lister​

Her er skur og carportloft med listebeklædning af lærketræ, med synlige skruer. Lærketræ indeholder meget syre og er fra naturen “imprægneret” og er godt til “aggressive”steder, som f.eks. steder med meget saltholdig luft, nær kyster.

Ny penthouse lejlighed

Har du udnyttet alle dine m2 af din bolig ? Her er 5. sals tagetage der før kun var brugt til tørrerum og opbevaring, lavet om til en penthouse med en tagterrasse på 95 m2., som nu er til udlejning.

Nyt trægulv på altan

Her har en gammel og skæv bygning, fået nye altaner på 3 etager og trægulvet er lagt imellem stål rammen på altanen, så overkanterne er i niveau.

Speciallavet gelænder til trappe

Her er håndlisten lavet så den følger trappens hældning og afstanden til ganglinjen er konstant. For en behagelig gang op og ned af trappen.

Hver lille krumning på håndlisten er lavet separat og efterfølgende limet sammen.

Akustisk forbedring af sportshal

Har du også dårlig akustik i din private indendørs sportshal ? Eller dårlig akustik andre steder i din bolig, så kan der gøres noget ved det. Du kan altid kontakte os for uforpligtende møde, uanset om det drejer sig om akustik eller ej. Her har en sportshal fået sat troldtekt op, direkte oven på eksisterende gips. Så nu kan den også bruges som gildesal, da det har gjort akustikken meget bedre.

Troldtekt er en nem og billig løsning på dårlig akustik. Troldtekt pladerne er sat i forbandt, for at man ikke kan se ujævnheder i loftet så nemt.

Opbygning af bådebro

Her har vi i samarbejde med underleverandør, hjulpet kunden med en ny bådebro. Broen er hævet for at klare højere vandstande i fremtiden.

send os din opgave

Kontakt os via formularen

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi sender også meget gerne vores tømrermester ud og besigtige din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: +45 2967 8107

eller skriv en mail til kontakt@baw-byg.dk

Om BAW byg og konstruktion​

BAW Byg og Konstruktion drives af Benjamin Petersen, uddannet tømrer og byggetekniker. Vi har stort fokus på at levere førsteklasses håndværk.

Vi går professionelt til opgaven uanset størrelsen, og tilbyder erfaren rådgivning om kundens muligheder.

BAW Byg og Konstruktion

​v/ Benjamin A. W. Petersen

Øster Kringelvej 7 8250 Egå

CVR-nummer: 28620136

Læs vores cookiepolitik

© 2022 BAW Byg og Konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.